Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καινοτομίας Brandstorm

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καινοτομίας Brandstorm επιστρέφει!

O Όμιλος L’Oréal προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, φοιτητές και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων από 18 έως 30 ετών, να συμμετάσχουν στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό καινοτομίας. Σας κοινοποιούμε στον σύνδεσμο αυτό σχετικό ενημερωτικό υλικό το οποίο μπορείτε να αναρτήσετε στο website και σε οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη πλατφόρμα της σχολής.

Με πάνω από 40.000 συμμετοχές από 65+ χώρες, και 80+ ώρες e-learning, ο διαγωνισμός Brandstorm δίνει πλέον στους διαγωνιζόμενους τη δυνατότητα πιστοποίησης μέσω του Global Online Course Certification System (EOCCS),εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους.

Στο φετινό διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο playground ομορφιάς (VR,AR,AI,Gaming,Metaverse) και να “σπάσουν” τους κώδικες ομορφιάς, σχεδιάζοντας το δικό τους προϊόν!

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει μια τρίμηνη επαγγελματική πρακτική στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal στη Γαλλία με όλα τα έξοδα καλυμμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Intrapreneurship της L’Oréal.

H Ελλάδα συμμετέχει στον διαγωνισμό που μετρά 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, από το 2003, με την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει το 2013 τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 45 χώρες. Η L’Oréal, κάθε χρόνο προσλαμβάνει περίπου 150-200 εργαζομένους παγκοσμίως μέσω του διαγωνισμού.