Ροή Εργασιών Υποστήριξης

Ροή Εργασιών Υποστήριξηςv3

Αγαπητοί φοιτητές,

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει το Τμήμα για την υποστήριξη των σπουδών σας και την καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά μας.

Επίκεντρο της καθημερινής μας εργασίας είστε εσείς, οι φοιτητές, και δέσμευσή μας η διαθεσιμότητά μας και ισότιμη προσβασιμότητα στις υπηρεσίες για όλους σας.

Στο Τμήμα μας μπορείτε να απευθύνεστε για εξειδικευμένα θέματα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε στα ακόλουθα αρμόδια μέλη:

Με τα παραπάνω links μπορείτε να έρθετε απευθείας σε επικοινωνία με τα αρμόδια μέλη.

Περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο λειτουργεί τα ακόλουθα προγράμματα:

Αναγνωρίζοντας το φόρτο εργασιών σας και τη διαφορετικότητα των αναγκών και των προβληματισμών σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία που μπορεί να διευκολύνει στην επιλογή της καλύτερης διαδρομής για τον καθένα σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

 


Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών

Το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών έχει αντιστοιχίσει σε κάθε φοιτητή/τρια ένα μέλος του διδακτικού προσωπικού, το οποίο θα λειτουργεί ως Σύμβουλος Σπουδών του φοιτητή/τριας για όλα τα έτη σπουδών του. Ο Σύμβουλος Σπουδών συμβουλεύει και καθοδηγεί το φοιτητή/τη φοιτήτρια. Είναι στη διάθεσή τους για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στις σπουδές τους και αναζητά, σε συνεργασία με τη Γραμματεία ή τη Συνέλευση του Τμήματος, τρόπους καλύτερης αντιμετώπισής τους.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τον Κανονισμό Λειτουργίας του  "Ακαδημαϊκού Συμβούλου Σπουδών", εδώ.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές θελήσουν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή και να έρθουν σε επαφή με το Σύμβουλό τους, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα απευθείας στο Σύμβουλο για να κανονίσουν συνάντηση.

Παρακαλούμε να εντοπίσετε το έτος εισαγωγής σας στον παρακάτω πίνακα, ώστε να γνωρίζετε τον Σύμβουλο φοιτητή που σας έχει οριστεί για όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών (2023-2024) Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών (2022-2023)
Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών (2021-2022) Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών (2020-2021)
Σύμβουλος φοιτητών (παλαιά έτη)


Υπεύθυνοι φοιτητικών θεμάτων έτους

A΄έτος:

 1. Χ. Σταμάτης, Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Θ. Μιχαηλίδης, Αν. Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

B΄ έτος:

 1. Κ. Αδαμίδης, Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Κ. Παπαλουκάς, Αν. Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ΄έτος:

 1. Α.Σ. Αφένδρα, Επίκ. Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Μ. Φίλιου, Επίκ. Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ΄έτος:

 1. Α. Ψαρροπούλου, Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. H. Καραγιάννη, Επίκ. Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ε΄έτος:

 1. Α. Χρυσανθοπούλου, Επίκ. Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Β. Κατή, Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Υπεύθυνος για θέματα ΑΜΕΑ

 • Α.Σ. Αφένδρα, Επίκ.Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπρόσωπος Τμήματος στη Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης των φοιτητών

 • Α. Υφαντή, Προϊσταμένη Γραμματείας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνοι για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

 1. Α.Σ. Αφένδρα, Επίκ. Καθηγήτρια, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Π. Καταπόδης, Επίκ. Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος για το Πρόγραμμα Erasmus

 • Θ. Μιχαηλίδης, Αν. Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υγειονομικός Υπεύθυνος (θέματα σχετικά με Covid-19)

 • Ακριβή Χρυσανθοπούλου, Επίκ. Καθηγήτρια Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.