Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο

Το μάθημα της Τετάρτης 13/11 θα πραγματοποιηθεί 14.00-16.00 (αντί για 15.00-17.00).

Το σημερινό εργαστήριο του μαθήματος αναβάλλεται λόγω ασθένειας του διδάσκοντα. Η αναπλήρωσή του θα οριστεί με νέα ανακοίνωση.

Η σημερινή διάλεξη του μαθήματος αναβάλλεται λόγω ασθένειας του διδάσκοντα. Η αναπλήρωσή της θα οριστεί με νέα ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 7/10/2019 και ώρα 12.00, ο φοιτητής του ΤΒΕΤ κ. Δημήτρης Πυλαρινός θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική του εργασία, με τίτλο: "ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ NYCTICEBUS PYGMAEUS".

Καλούνται όσοι φοιτητές προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, να προσέλθουν σε συνάντηση ενημέρωσης την Τετάρτη 2/10 και ώρα 15.00 στην αίθουσα Α.

Καλούνται όσοι δικαιούνται και επιθυμούν να εξεταστούν στην Εξελικτική Βιολογία την Παρασκευή 20/9/2019, να το δηλώσουν στην  ηλεκτρονικη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Πέμπτη 19/9, ώστε να ετοιμαστεί ο απαραίτητος αριθμός γραπτών.

Ως τίτλο/θέμα του μηνύματος αναγράψτε όνομα και Α.Μ. (ένα όνομα ανά μήνυμα).
Υπενθυμίζεται πως όσοι ΔΕΝ έχουν δηλώσει το μάθημα στο cronos ΔΕΝ θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση.
Μπορείτε να έχετε μαζί σας φορητές αριθμομηχανές καθώς η χρήση κινητών τηλεφώνων για αριθμητικές πράξεις απαγορεύεται.

Την Τετάρτη 10/7/2019 και ώρα 14.00, η φοιτήτρια του ΤΒΕΤ κ. Νίκη Χονδρέλλη θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική της εργασία, με τίτλο: "Acclimation and adaptation of seaweeds in a rapidly changing environment: a population genomic approach".

Την Πέμπτη 4/7/2018 και ώρα 13.00, η φοιτήτρια του ΤΒΕΤ κ. Μαρία Κερογλίδου θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική της εργασία, με τίτλο: "ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΒΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ (Triturus macedonicus) ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ".

Σελίδα 1 από 12