Αμαλία Αφένδρα

Πληροφορίες στο συνημμένο.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 15:55

Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γενετικής

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 24/10 στις 3 μμ με την ομάδα 1. Tο πρόγραμμα και οι ομάδες του εργαστηρίου έχουν αναρτηθεί στο ecourse. Οι φοιτητές /-τριες να έχουν μαζί τους την εργαστηριακή τους ποδιά και έναν ανεξίτηλο λεπτό μαρκαδόρο.

Δίνεται η δυνατότητα της προαιρετικής παρουσίασης πρόσφατων άρθρων ανασκόπησης στα πλαίσια του μαθήματος Μικροβιακή Γενετική με θεματολογία σχετική προς την ύλη του μαθήματος. Ο σκοπός της παρουσίασης είναι η κατανόηση του περιεχομένου και η μετάδοσή του στο ακροατήριο. Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης και τις προσφερόμενες εργασίες θα βρείτε στο ecourse στη σελίδα του μαθήματος (θέμα 9).

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 12:54

Έναρξη Εφαρμοσμένης Γενετικής

Το μάθημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα αλλά θα διαρκέσει 2 ώρες (9 - 11 πμ). Από την ερχόμενη εβδομάδα το μάθημα θα γίνεται 9 πμ - 12 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Για την έναρξη του εργαστηρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η Μικροβιακή Γενετική θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) "Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία" που λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Προθεσμία υποβολής 14-9-2018.