Ιωάννη Λεονάρδο

Οι φοιτητές οι οποίοι πρακολούθησαν το μάθημα του εαρινού εξαμήνου 2020, "Υδατοκαλλιέργειες"  θα παρακολουθήσουν τον κύκλο των εργαστηριακών ασκήσεων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2020. 

Το πρόγραμμα των ασκήσεων, οι υποχρεώσεις και τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης θα ανακοινωθούν πριν απο τον κύκλο των εργαστηριακών ασκήσεων. 

 

εκ του εργαστηρίου 

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:43

Εξετάσεις Μαθήματος Ζωολογία

Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα της Ζωολογίας στις 9/9/2020 θα πρέπει να δηλώσουν στην σχετική πλατφόρμα του MSTeams τη συμμετοχη τους, μέχρι τις 6/9/2020. Μετά την πάροδο αυτής της ημερομηνίας, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους

Για τη θεωρία του μαθήματος ο κωδικός συμμετοχής είναι:  93qwpx2

Για το εργαστήριο του μαθήματος ο κωδικός συμμετοχής είναι: bl589g8

Στη συνέχεια θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις στη σελίδα του μαθήματος στο e-cource. 

 

καλή επιτυχία 

 

εκ του εργαστηρίου 

 

 

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 18:25

εξετάσεις του μαθήματος Ζωολογία

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές πρόκειται να εξεταστούν στο μάθημα "Ζωολογία" την Πέμπτη 18/6/2020, να εγγραφούν στην ομάδα του μαθήματος στο Microsoft Teams. 

Ο κωδικός της ομάδας για τη θεωρία του μαθήματος είναι : 99kqnrl, ενώ ο κωδικός για το εργαστήριο (για όσους φυσικά οφείλουν το εργαστήριο) είναι : ijpxu3g   μέχρι την Τετάρτη 17/6/2020.  
Για να πιστοποιηθείτε στη χρήση της εφαρμογής MS Teams θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ιδρυματικό σας email (bl0****@uoi.gr).

Λεπτομέρειες για την εξέταση θα βρείτε στο e-course του μαθήματος.

Ι.Λεονάρδος 

 

Παρακαλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που προτίθενται να εξεταστούν στο μάθημα της Ζωολογίας κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2020, να δηλώσουν την  συμμετοχή τους στο mail  του υπεύθυνου του μαθήματος (Ι. Λεονάρδος , mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Η δήλωση θα εξυπηρετήσει στην επιλογή του τρόπου εξέτασης (π.χ. προφορικά, χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας κ.λ.π.). Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν (μέχρι την Τετάρτη  20/5/2020)

Εκ του εργαστηρίου.  

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 17:32

Εξετάσεις Εργαστηριού Ζωολογίας

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Ζωολογίας για τους δευτεροετείς φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα θα γίνουν της Πέμπτη 9/1/2020 στο χώρο του εργαστηρίου. Οι ώρες εξέτασης θα είναι : 

Ομάδα 1 : 12 π.μ.

Ομάδα 2:  13 μ.μ.

Ομάδα 3 : 14 μ.μ.

Ομάδα 4: 15 μ.μ.

 

εκ του εργαστηρίου 

 

Στα πλαίσια υλοποίησης των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος Ζωολογία, εκτός της προγραμματισμένων ωρών θα πραγματοποιηούνται και έκτακτες ασκήσεις  κάθε Παρασκευή. Αρχής γενομένης απο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου,  όπου οι ομάδες 2η (9-12 π.μ.) και 4η (12-15 μμ) θα ασκηθούν σε καρκινοειδή και εχινόδερμα. Την ερχόμενη Παρασκευή τις ίδες ώρες θα ασκηθούν κατά σειρά οι ομάδες 1η και 3η. Η σειρά αυτή θα τηρηθεί μέχρι το πέρας των ασκήσεων (20/12). 

εκ του εργαστηρίου

Η φοιτήτρια με αριθμό μητρώου 1699 παρακαλείται να επικοινωνίσει με τον διδάσκοντα του μαθήματος Ζωολογία. 

ο διδάσκων

 

Η προγραμματισμένη διάλεξη του μαθήματος Ζωολογία για τις 16/10/2019 αναβάλεται λόγω συμμετοχής του διδάκοντα σε συνέδριο. Η διάλεξη θα αναπληρωθεί στη συνέχεια. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί. 

Ο διδάσκων

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σχετικά με την "Βιώσιμη Γαλάζια Ανάπτυξη" 

πληροφορίες στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ebeth.gr/pages/details/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-summetoxi-sto-metaptuxiako-programma-me-antikeimeno-ti-biosimi-galazia-anaptuksi-advanced-master-in-sustainable-blue-growth,34171

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 08:51

έναρξη διαλέξεων μαθήματος Ζωολογία

Οι διαλέξεις του μαθήματος Ζωολογία θα ξεκινήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, δηλαδή την Τετάρτη 2/10.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα εργαστήρια.  
Σελίδα 1 από 4