Γεώργιο Θυφρονίτη

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 20:13

Εξέταση Ανοσολογίας Θεωρία και εργαστήριο

Για την εξέταση του εργαστηρίου και της θεωρίας οι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο ecourse. Η προθεσμία δήλωσης για το εργαστήριο είναι η 15/9 και για τη θεωρία οι δηλώσεις θα γίνουν από 21 έως 24/9. Κανένας που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτός κατά την εξέταση.

 

Οι διδάσκοντες

Η εξέταση θα γίνει προφορικά μέσω ms-team. O κανονισμός της εξέτασης έχει αναρτηθεί στο e-course.

Η εγγραφή στις εξετάσεις γίνεται μέσω e-course

Η κ. Μ-Ι Ταμπακίδου θα παρουσιάσει την Πέμπτη 5/3 στις 16:00 τη διπλωματική εργασία της με τίτλο: "Evaluation of the potential of the fluorescent probes JC-1, Mitotracker Red, Mitotracker Deep Red and Cell -ROX Deep Red in mitochondrial membrane potential assessment, in fresh stallion semen by flow cytometry", που πραγματοποιήθηκε στο University of Extremadura, Veterinary Clinics, Laboratory of Equine Reproduction. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Β.

 

Γ. Θυφρονίτης

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 19/2. Στο 1ο μάθημα θα εξηγηθούν οι στόχοι του μαθήματος και το περιεχόμενό του, ως εκ τούτου η παρουσία των φοιτητών που θέλουν να συμμετάσχουν στο μάθημα είναι υποχρεωτική.

ΓΘ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 17:15

Εξέταση εργαστηρίου Ανοσολογίας

Επειδή αρκετοί φοιτητές έχοντας υπόψη τους την αρχική ανακοίνωση εξέτασης του εργαστηρίου προγραμμάτισαν να βρίσκονται εκτός Ιωαννίνων, ακυρώνεται η αλλαγή που ανακοινώθηκε. Η τελική ημερομηνία εξέτασης του εργαστηρίου είναι αυτή που ανακοινώθηκε αρχικά, δηλαδή, 5/2, 15-17:00 και δεν θα υπάρξει καμία άλλη αλλαγή.

 

ΓΘ

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 17:27

Φροντιστηριακά μαθήματα Ανοσολογίας

Τα μαθήματα ανασκόπησης της ύλης της Ανοσολογίας θα γίνουν στις 15 και 16/1 σύμφωνα με το πρόγραμμα. Παρακαλώ να είστε προετοιμασμένοι με σχετικές ερωτήσεις και θέματα που θέλετε να συζητηθούν.

Γ. Θυφρονίτης

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 14:32

Αλλαγή ώρας εργαστηρίου Ανοσολογίας

Το εργαστήριο της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/12, 9-12πμ

 

Γ. Θυφρονίτης

Π. Μποζίδης

Καλούνται οι φοιτητές του 5ου έτους και οι επί πτυχίω, την Τρίτη 26/11, στις 15:00 στην αίθουσα Β για να συζητήσουμε εκπαιδευτικά θέματα του έτους.

 

Β. Κατή

Γ. Θυφρονίτης 

Η κ. Ευτυχία Κοσμέρη θα παρουσιάσει τη Διπλωματική εργασία της με τίτλο "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ SARA ΣΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ TGF-β/ΑΚΤΙΒΙΝΗΣ Α" την Παρασκευή 7/11, στις 12:00, στην αίθουσα Γ.

 

Γ. Θυφρονίτης

Η κ. Αικατερίνη Αποστολίδη θα παρουσιάσει τη Διπλωματική εργασία της με τίτλο "THE ROLE OF ARF6 IN TGF-Β SUPERFAMILY SIGNALLING", την Παρασκευή 7/11, στις 11πμ, στην αίθουσα Γ.

 

Γ. Θυφρονίτης

Σελίδα 1 από 13