Γραμματεία

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 14:13

Εξαρτησιογόνες Ουσίες - Εξέταση μαθήματος

Η εξέταση του μαθήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Τμήματος της Ιατρικής, θα γίνει στις 4/2/2023, ημέρα Σαββατο και ώρα 17.00μμ.

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 στο συνημμένο αρχείο.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σε περίπτωση αλλαγών θα αναρτηθεί εκ νέου στην ιστοσελίδα των ανακοινώσεων.

Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 3 Οκτωβρίου, εκτός αν υπάρχει διαφορετική ανακοίνωση από τους διδάσκοντες.

Για την καλύτερη ενημέρωση, συστήνεται στους φοιτητές που έχουν ΑΜ και πρόσβαση στο eCourse να εγγραφούν στις σελίδες των μαθημάτων που θα παρακολουθήσουν κατά το τρέχον εξάμηνο.

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 10:34

Εγγραφή στα μαθήματα στο ecourse

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να εγγραφούν άμεσα στις ιστοσελίδες του ecourse για όλα τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν κατά το Εαρινό εξάμηνο, καθώς όλες οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τα μαθήματα θα γίνονται μέσω ecourse.
Ειδικά οι φοιτητές του 4ου έτους, μέσω της εγγραφής στις αντίστοιχες ιστοσελίδες ecourse, θα μπορούν να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα επιλογής που ενδέχεται να παρακολουθήσουν.
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 10:23

Διπλωματική Εργασία

Οι φοιτητές του 4ου έτους μπορούν να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες διπλωματικές εργασίες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 στην ιστοσελίδα του Τμήματος: http://bat.uoi.gr/studies/undergraduate-studies/dissertation/thesis-available-menu

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Διπλωματική εργασία δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν έχουν συγκεντρωθεί 192 ECTS.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 12:16

Εγγραφή στα Μαθήματα του Εξαμήνου

Παρακαλούνται οι φοιτητές να εγγραφούν στις σελίδες ecourse των μαθημάτων που σκοπεύουν να επιλέξουν για το εαρινό εξάμηνο χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό λογαριασμό τους.

Εκεί θα ενημερώνονται οι φοιτητές για την έναρξη των διαλέξεων και όλες τις διαδικασίες που αφορούν το μάθημα.

O Υγειονομικός Υπεύθυνος του Τμήματος για θέματα σχετικά με Covid-19 είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτρης Αλίβερτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Παρακαλούνται οι φοιτητές, διδάσκοντες και εργαζόμενοι του Τμήματος, αν βρεθούν, οι ίδιοι ή άτομα του περιβάλλοντός τους, θετικοί σε Covid-19 να ενημερώσουν άμεσα τον Υγειονομικό Υπεύθυνο.

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο σχετικά με τις Οδηγίες διαδικτυακής σύνδεσης για το μάθημα "Γενική Φυσική"

Αγαπητοί φοιτητές,

Τα μαθήματα ξεκινούν σε λίγο και θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε μία διαφορετική και ίσως δύσκολη κατάσταση με ενδεχόμενες αλλαγές και ίσως ανατροπές, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, στο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

 

Όλοι οι φοιτητές (πλην των πρωτοετών) καλούνται άμεσα να εγγραφούν, με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό, στο ecourse για τα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλογής) που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν κατά το Χειμερινό Εξάμηνο.

 

Οι "θεωρητικές διαλέξεις" των μαθημάτων ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Για τα μαθήματα (κυρίως επιλογής) και τις εργαστηριακές ασκήσεις που ξεκινούν σε μεταγενέστερο χρόνο, θα βγαίνει ανακοίνωση μέσω του ecourse του μαθήματος.

 

 

 Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, οι διαλέξεις των υποχρεωτικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και τα επιλογής μαθήματα (διάλεξη/εργαστήριο) θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης (ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό θα σας ανακοινωθούν από τους αντίστοιχους διδάσκοντες).

 

Για τους πρωτοετείς φοιτητές, η ημερομηνία έναρξης και η διαδικασία πραγματοποίησης των διαδικτυακών διαλέξεων θα ανακοινωθεί από τους Διδάσκοντες των μαθημάτων μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Φοιτητές που δεν βρίσκονται ακόμα στα Ιωάννινα, θα πρέπει να βρίσκονται στα Ιωάννινα και να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση στην οικία τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν έλθουν στους χώρους του ΒΕΤ.

 

 Σημαντικό: Στο κτίριο του ΒΕΤ (όπως και σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου) επιτρέπεται η είσοδος μόνο με χρήση καθαρής / αχρησιμοποίητης μάσκας και μετά από χρήση αντισηπτικού !!!

 

Σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές πρέπει να διατηρούν απόσταση 2 μέτρων (κατά την είσοδό τους σε κτίρια, κατά την είσοδο και παραμονή σε αίθουσες/εργαστήρια, κατά την έξοδο από αίθουσες/εργαστήρια/κτίρια).

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του ΔΠΜΣ "Ανόργανη Βιολογική Χημεία" στο linkhttp://bic.chem.uoi.gr/anakoinoseis.html καθώς και στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Δευτέρα 17/2/2020 και ώρα 18:00

Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Πανεπιστημίου

Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

 

 

Σελίδα 1 από 19