Γραμματεία

Καλούνται οι φοιτητές που εκτιμούν πως θα έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την λήψη του πτυχίου να στείλετε με email την αίτηση Ορκωμοσίας.

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://www.uoi.gr/ekpaideysi/entypa-grammateion/). Παρακαλώ να μας σταλθεί ηλεκτρονικά στο email: grambet2@uoi.gr  με θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ" ή με fax:26510 07064μέχρι την  Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 !!!

 

Επιπρόσθετα, η παρουσίαση των Διπλωματικών Εργασιών να έχει πραγματοποιηθεί, αυστηρά, μέχρι την «Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020». Όσο αφορά την διαδικασία παρουσίασης αυτής, να έρθετε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο διδάσκοντα του Τμήματος μας.

Διευκρινίσεις: 

üΝα συμπληρωθούν στην αίτηση οπωσδήποτε όλα τα ζητούμενα στοιχεία, δηλ. πόσα μαθήματα οφείλετε, συμπεριλαμβάνοντας και την Διπλωματική σας Εργασία.

üΝα σταλθεί ευκρινής φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας (2 όψεις)

üΣυμπληρωμένο το Ερωτηματολόγιο τελειόφοιτων της Μονάδας

Διασφάλισης Ποιότητας

üΤο Έντυπο Αξιολόγησης της Διπλωματικής Εργασίας μπορείτε να (http://bat.uoi.gr/studies/undergraduate-studies/dissertation) να γράφεται ο τίτλος στα “Eλληνικά” και στα “Αγγλικά” (κεφαλαία –πεζά πρότασης)

Η ημέρα και ώρα της ορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

 

** Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο «Ερωτηματολόγιο τελειόφοιτων»

 

 

 

O Υγειονομικός Υπεύθυνος του Τμήματος για θέματα σχετικά με Covid-19 είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτρης Αλίβερτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Παρακαλούνται οι φοιτητές, διδάσκοντες και εργαζόμενοι του Τμήματος, αν βρεθούν, οι ίδιοι ή άτομα του περιβάλλοντός τους, θετικοί σε Covid-19 να ενημερώσουν άμεσα τον Υγειονομικό Υπεύθυνο.

Παρακαλούμε δείτε τις "οδηγίες για την εγγραφή των πρωτοετών φοιτητών" και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπορείτε να παρακολουθήσετε  τα μαθήματα με σύγχρονο εξ αποστάσεως τρόπο στο link:  https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/το οποίο υπάρχει και σε banner στην αρχική σελίδα του uoi.gr . 

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο σχετικά με τις Οδηγίες διαδικτυακής σύνδεσης για το μάθημα "Γενική Φυσική"

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 09:55

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών

Το λινκ για να συνδεθείτε στη συνάντηση είναι:

 

meet.google.com/eyu-zonb-wyo

 

 

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 21:46

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών

Αγαπητές νέες μας φοιτήτριες και νέοι μας φοιτητές

Εκ μέρους των διδασκόντων του Τμήματος και εκ μέρους της Γραμματείας μας, σας καλωσορίζω στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη αλλά να είστε σίγουροι ότι οι σπουδές σας δεν θα διαταραχθούν. Το Τμήμα μας έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση της πανδημίας, εκπαιδευτικά, καθώς ήταν το πρώτο Τμήμα του Πανεπιστημίου που ανταποκρίθηκε αμέσως στις προκλήσεις της τηλεκπαίδευσης όταν έκλεισαν τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, τον περασμένο Μάρτιο.

Για να γίνει πιο ομαλή η είσοδος σας στις πρωτόγνωρες για όλους μας διαδικασίες τηλεκπαίδευσης σε συνδυασμό με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα δια ζώσης εργαστηριακών ασκήσεων, θα θέλαμε να γνωριστούμε. Δυστυχώς, διαδικτυακά!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 10.00. Θα προσπαθήσω με τους συναδέλφους που θα είναι παρόντες να λύσουμε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας και να σας μυήσουμε στον κόσμο της τηλεκπαίδευσης, της ιστοσελίδας του Τμήματος και του ecourse, που θα είναι ο καθημερινός σας σύμβουλος όχι μόνο για αυτήν την ακαδημαϊκή χρονιά, αλλά για το σύνολο των σπουδών σας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Google Meet. Θα μπορεί να συνδεθεί όποιος έχει Google Account (gmail). Λίγο πριν τη συνάντηση θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του Τμήματος το λινκ μέσω του οποίου θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Πέτρος Μαραγκός

Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την Φ.53/130532/Α5/29.09.2020 Υπουργική Απόφαση, δίνεται η δυνατότητα «ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης εγγραφής και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής» για τους εισαγόμενους στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε. και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε..  Αφορά όσους δεν κατάφεραν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στη Γραμματεία.

 

Οι υποψήφιοι, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, μπορούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας ταχυδρομικής αποστολής με προθεσμία έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, σε συνδυασμό με όσα προβλέπονται, για λόγους εξαιρετικής ανάγκης, στην Φ.152/126892/Α5/23.09.2020.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 14:04

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο συνημμένο αρχείο.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σε περίπτωση αλλαγών θα αναρτηθεί εκ νέου στις ανακοινώσεις.

Αγαπητοί φοιτητές,

Τα μαθήματα ξεκινούν σε λίγο και θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε μία διαφορετική και ίσως δύσκολη κατάσταση με ενδεχόμενες αλλαγές και ίσως ανατροπές, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, στο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

 

Όλοι οι φοιτητές (πλην των πρωτοετών) καλούνται άμεσα να εγγραφούν, με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό, στο ecourse για τα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλογής) που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν κατά το Χειμερινό Εξάμηνο.

 

Οι "θεωρητικές διαλέξεις" των μαθημάτων ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Για τα μαθήματα (κυρίως επιλογής) και τις εργαστηριακές ασκήσεις που ξεκινούν σε μεταγενέστερο χρόνο, θα βγαίνει ανακοίνωση μέσω του ecourse του μαθήματος.

 

 

 Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, οι διαλέξεις των υποχρεωτικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και τα επιλογής μαθήματα (διάλεξη/εργαστήριο) θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης (ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό θα σας ανακοινωθούν από τους αντίστοιχους διδάσκοντες).

 

Για τους πρωτοετείς φοιτητές, η ημερομηνία έναρξης και η διαδικασία πραγματοποίησης των διαδικτυακών διαλέξεων θα ανακοινωθεί από τους Διδάσκοντες των μαθημάτων μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Φοιτητές που δεν βρίσκονται ακόμα στα Ιωάννινα, θα πρέπει να βρίσκονται στα Ιωάννινα και να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση στην οικία τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν έλθουν στους χώρους του ΒΕΤ.

 

 Σημαντικό: Στο κτίριο του ΒΕΤ (όπως και σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου) επιτρέπεται η είσοδος μόνο με χρήση καθαρής / αχρησιμοποίητης μάσκας και μετά από χρήση αντισηπτικού !!!

 

Σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές πρέπει να διατηρούν απόσταση 2 μέτρων (κατά την είσοδό τους σε κτίρια, κατά την είσοδο και παραμονή σε αίθουσες/εργαστήρια, κατά την έξοδο από αίθουσες/εργαστήρια/κτίρια).

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του ΔΠΜΣ "Ανόργανη Βιολογική Χημεία" στο linkhttp://bic.chem.uoi.gr/anakoinoseis.html καθώς και στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Σελίδα 1 από 19