Γραμματεία

 Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει και περάσει (επιτυχώς) το μάθημα Αναλυτική  Χημεία – Ενόργανη Ανάλυση με κωδ. ΒΕΥ 206, δεν απαιτείται να δηλώσουν το Εργαστήριο Χημείας Ι με κωδ. ΒΕΥ 207. Θα δηλωθεί ΜΟΝΟ από τους φοιτητές που δεν έχουν περάσει το μάθημα της Αναλυτικής  Χημείας – Ενόργανης Ανάλυσης (μη προσφερόμενο). 

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 15:44

Ορκωμοσία Μαρτίου 2018

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παρακαλούνται οι εν λόγω φοιτητές την ημέρα της ορκωμοσίας να προσέλθουν  στις 11:30 πμ αρχικά στη Γραμματεία του Τμήματος για υπογραφή των πρωτοκόλλων ορκωμοσίας και στη συνέχεια στην αίθουσα τελετών για την παραλαβή των τηβέννων.

Επίσης όσοι έχουν παραλάβει ακαδημαϊκή   ταυτότητα (πάσο) ή βιβλιάριο υγείας θα πρέπει υποχρεωτικά να τα παραδώσουν στη    γραμματεία την ημέρα αυτή

Δείτε την λίστα των φοιτητών που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία.  (δείτε τaσυνημμένααρχεία).

 

 

 

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 13:55

Συγγράμματα εαρινού 2018

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Earinou_2017-18.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.


Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

 


Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

Ανακοίνωση

για δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2017-18

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Τετάρτη 21/3/2018 έως και Κυριακή 8/4/2018 μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δήλωση μαθημάτων σας του διαδικτύου (https://cronos.cc.uoi.gr) για το τρέχον εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτος 2017-18. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορείτε να επεξεργάζεστε / διορθώνετε και να υποβάλετε τη δήλωσή σας.

Παρακαλούμε, πριν κάνετε τη δήλωσή σας, να διαβάσετε την λίστα με τα προσφερόμενα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Τμήματός μας αλλά και των άλλων Τμημάτων. 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23/3/2018 και ώρα 13:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα μας διάλεξη από την προσκεκλημένη ομιλήτρια Δρ. Κατερίνα Καδέμογλου.

Η κα Καδέμογλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Β.Ε.Τ. του Π.Ι., Διδάκτωρ University of Reading, UK και Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Marasyk University – Research Centre for Toxic Compounds in the Environment (RECETOX), Czech Republic. 

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ομιλήτριας μπορείτε να ακολουθήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://www.researchgate.net/profile/Katerina_Kademoglou 

Ο τίτλος της διάλεξης είναι : «Χρήση συνθετικών βιολογικών υγρών και ανάπτυξη in vitro μεθόδων για την αξιολόγηση της ανθρώπινης έκθεσης σε αλογονωμένες και μη οργανικές ενώσεις σε εσωτερικούς χώρους»

Η ομιλία είναι ανοιχτή σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και στο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 14:22

Conference Invitation 2018 Bulgaria

Conference Invitation, Bulgaria 2018

We are pleased to invite you to participate in conferences, part of International Scientific Events 2018, to be held in Hotel Royal Castle, Elenite Holiday Village on the Bulgarian Black Sea Coast (EU).

Agriculture & Food, 6th International Conference (20-24 Jun) Read more

Ecology & Safety, 27th International Conference (23-27 Jun) Read more

Materials, Methods & Technologies, 20th International Conference (26-30 Jun) Read more

Economy & Business, 17th International Conference (20-24 Aug) Read more

Education, Research & Development, 9th International Conference (23-27 Aug) Read more

Language, Individual & Society, 12th International Conference (26-30 Aug) Read more

Representatives of over 300 universities, institutes, laboratories and other organizations from 64 countries took part in the events in 2017.
The papers presented will be published in open-access journals, part of International Scientific Publications.
Organized by Bulgarian Academy of Sciences, Union of Scientists in Bulgaria, Science & Education Foundation and partners.

Best regards,

 

Ivan Genov, Director
International Scientific Events, Bulgaria
www.science-events.org

Το Τμήμα, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά το Καλοκαίρι 2018 (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος), υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 26.03.2018 έως Παρασκευή 30.03.2018 στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δείτε link αμέσως πιο κάτω):

http://gpa.uoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=295

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το Καλοκαίρι 2018, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Από 12 έως 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές των συμμετεχόντων Τμημάτων και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά Τμήμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα») https://goo.gl/43DYPK.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, από τη Δευτέρα 26.03.2018 έως την Παρασκευή 30.03.2018 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που θα περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Μαρτίου 2018, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, στην ιστοσελίδα: http://goo.gl/Wd270I

 Διαρκής ενημέρωση:

 http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https://www.twitter.com/gpauoi

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 στο συνημμένο αρχείο.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σε περίπτωση αλλαγών θα αναρτηθεί εκ νέου στις ανακοινώσεις.

Παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Σελίδα 1 από 9