Αικατερίνη Ράδου

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις των μαθημάτων του «Χειμερινού Εξαμήνου» του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα ξεκινήσουναπό την Τετάρτη , 27 Οκτωβρίου 2021 έως και την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 σε δύο (2) εξεταστικές περιόδους: την Χειμερινή εξεταστική περίοδος και την Εμβόλιμη Χειμερινή Περίοδο (επι πτυχίω φοιτητές).

 

Ειδικότερα και ΜΟΝΟΝ για τους επί πτυχίω φοιτητές θα μπορούν να κάνουν δύο δηλώσεις. Μία για το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ και ακόμη μία αυτή που ονομάζεται «ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ» εξεταστική προκειμένου να δηλώσουν τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, αλλά έχουν δηλωθεί στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Για να πραγματοποιήσετε τη δήλωση των μαθημάτων σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο link: https://classweb.uoi.gr

Επισημάνσεις:

  1. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απαιτείται να πραγματοποιήσετε έλεγχο   κανόνων  δήλωσης και στη συνέχεια να πατήσετε το ΥΠΟΒΟΛΗ,  ώστε να  φαίνεται σε κατάσταση ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ. Εάν, η Δήλωση δεν αποσταλεί ηλεκτρονικά, ο/η φοιτητής-/-τρια δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις (Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου 2021/2022) και δεν θα γίνει κατοχύρωση βαθμού.
  2. Είναι απαραίτητο κάθε φοιτητής-/-τρια να κρατήσει ένα αντίγραφο της Δήλωσής του (είτε σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή) μέχρι τη λήξη του εξαμήνου, για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.   

  3.       Υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας ή διόρθωσης της Δήλωσης, μόνο ηλεκτρονικά   μέχρι και την προαναφερθείσα προθεσμία.

  4.     Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα ανωτέρω, ο φοιτητής φέρει   αποκλειστικά την ευθύνη και θα έχει τις προβλεπόμενες συνέπειες

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Οι Δηλώσεις των Μαθημάτων και Συγγραμμάτων θα πρέπει να έχουν απόλυτη αντιστοιχία. Θα πρέπει, λοιπόν, να μεριμνήσετε να δηλώσετε και να παραλάβατε συγγράμματα για μαθήματα, όπου θα έχετε συμπεριλάβει στη δήλωση μαθημάτων (χειμ. περιόδου 2021/22).

 

 Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/-ΤΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.

 

 

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2021-22.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας δεν θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές, ότι δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη Δήλωση Μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

Επισήμανση:

  • Για τις δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2021-2022 θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Ξεκινά την Δευτέρα 18/10/2021 η υποβολή αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022. 

 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

--------------------------------------------------------------

 

Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το ακαδ. Έτος 2021-2022 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 29/10/2021 !!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

 

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε βρείτε στο συνημμένο αρχείο το έντυπο Α8 με τιςοδηγίες Ενεργοποίησης ιδρυματικού  λογαριασμού φοιτητή για την έκδοση της Ακαδημαϊκής σας Ταυτότητα, αλλά την πρόσβαση σας στις ιδρυματικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο που αφορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα!!!

 

Επίσης να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις των διδασκόντων στο ecourse αναφορικά με τα μαθήματα αυτών.

 

Σε περίπτωση αλλαγής του εβδομαδιαίου προγράμματος διδασκαλίας θα γίνει νέα ανάρτηση. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά το site του Τμήματος μας.

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχείο.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία που αφορούν την προκήρυξη του ΠΜΣ “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” του Τμ Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ για το ακαδ. έτος 2021-2022.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημέα αρχέια που αφορούν την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. που θα λάβει χώρα σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρες 13:00-17:00,