Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 17:45

Ανακοίνωση για το μάθημα επιλογής «Ερευνητικές Μέθοδοι Γενετικής Μηχανικής»

Προστέθηκε από την 

Οι «Ερευνητικές Μέθοδοι Γενετικής Μηχανικής» («ΕΜΓΜ») είναι ένα εργαστηριακό μάθημα επιλογής, το οποίο προσφέρεται το εαρινό εξάμηνο. Σκοπός του μαθήματος είναι η θεωρητική και πρακτική εξάσκηση καθώς και η εξοικείωση των φοιτητών με τις σύγχρονες τεχνολογίες και ερευνητικές μεθοδολογίες της Γενετικής Μηχανικής. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μεταφέρεται η βασική γνώση της Μοριακής Βιολογίας και της Μοριακής Γενετικής στην εφαρμογή, τόσο για τη βαθύτερη έρευνα των βιολογικών μηχανισμών, όσο και για τη δημιουργία περισσότερο εξελιγμένων τεχνολογιών οι οποίες αξιοποιούνται σε ολοένα και περισσότερους τομείς της ζωής μας.

Λόγω της πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος το μάθημα θα ξεκινήσει με διαδικτυακές δραστηριότητες. 

Καλείται όποιος φοιτητής/φοιτήτρια του 4ου έτους ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το μάθημα αυτό, να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι την Παρασκευή 26/2/21.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email για τη διαδικασία επιλογής.

Διαβάστηκε 251 φορές