Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 14:41

Ανακοίνωση προγράματος HBA-USA Mentorship

Προστέθηκε από τον 

Αγαπητέ/ή φοιτητή/τρια,

Αγαπητέ/ή ερευνητή/τρια,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το πρόγραμμα “Mentorship” του Hellenic Bioscientific Association of the USA (HBA USA).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά το 2016 με σκοπό να φέρει σε επαφή Έλληνες και Ελληνοαμερικάνους φοιτητές και νέους ερευνητές από την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με Έλληνες και Ελληνοαμερικάνους μέντορες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο της Αμερικής. Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών, η πιλοτική φάση του προγράμματος στέφθηκε με επιτυχία καθώς πραγματοποιήθηκαν επιτυχημένες επαφές μεταξύ φοιτητών και μεντόρων με πολύ θετική ανατροφοδότηση.

Το πρόγραμμα “Mentorship” έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει φοιτητές και νέους ερευνητές που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν τα επόμενα βήματά τους στις ΗΠΑ. Οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί φοιτητές ή μεταδιδακτορικοί ερευνητές στον τομέα των βιοεπιστημών. Οι μέντορες του προγράμματος είναι καταξιωμένοι επιστήμονες των βιοεπιστημών ή ιατροί που εργάζονται στον ακαδημαικό ή επιχειρηματικό τομέα και μπορούν βάση της εμπειρίας τους να καθοδηγήσουν και βοηθήσουν τους υποψηφίους με σημαντικές επαγγελματικές τους αποφάσεις.

Αν ενδιαφέρεσε να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο http://www.hbausa.org/mentorship-program/. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείς να επικοινωνήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του HBA USA
Άννα Γαβριέλη

Διαβάστηκε 334 φορές