Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 19:52

Ανακοίνωση για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές.

Προστέθηκε από τον 

Διευκρινίζουμε στους νεοεισαχθέντες φοιτητές του Τμήματός μας (επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μετά από συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις) ότι η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Η Γραμματεία, μετά το πέρας της προθεσμίας των εγγραφών, την αποστολή των καταστάσεων των εγγραφέντων από το Υπουργείο θα ενημερώσει τους φοιτητές με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα για τις ημερομηνίες που θα μπορούν με την ταυτότητα τους να κάνουν ταυτοποίηση των στοιχείων εγγραφής , τη διαδικασία χορήγησης βεβαιώσεων εγγραφής ηλεκτρονικών κωδικών και τον τρόπο έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας.

Η Γραμματεία του Τμήματος ΒΕΤ δεν θα ζητήσει άλλο δικαιολογητικό. Αρκεί οι φοιτητές να έχουν την βεβαίωση εγγραφής που εκτύπωσαν μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. την ταυτότητά τους (απλή φωτοτυπία) και μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουν να έχουν αυτοπρόσωπη παρουσία, θα πρέπει να στείλουν ταχυδρομικώς την αίτηση εγγραφής από το ΥΠ.Ε.Π.Θ, επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής και φωτοτυπία της ταυτότητας , ενημερώνοντας την γραμματεία για την διεύθυνση και τον τρόπο αποστολής βεβαιώσεων και ηλεκτρονικού κωδικού τμήματος ΒΕΤ.

Αίτηση αναστολής φοίτησης ( αναστολή φοιτητικής ιδιότητας έως και 5 έτη) θα γίνεται ταυτόχρονα με την ταυτοποίηση στοιχείων εγγραφής (αίτηση μέσω ΚΕΠ) , ώστε να δίνονται οι σωστές βεβαιώσεις π.χ. ο .... φοιτητής, βεβαιώνεται ότι έχει εγγραφεί και βρίσκεται σε αναστολή φοιτησής από... έως...)

Αναστολή φοίτησης δεν θα εγκρίνεται απο την Γ.Σ. εαν έχουν εκδοθεί βεβαιώσεις εγγραφής και ηλεκτρονικοί κωδικοί πρόβασης ακαδημαικής ταυτότητας από το Τμήμα μας.

Επίσης σας πληροφορούμε ότι τα μαθήματα θα αρχίσουν από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Αντίστοιχη ανακοίνωση, για την υποβολή δικαιολογητικών διαμoνής στις φοιτητικές κατοικίες, θα αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Καλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα του τμήματος για την καλύτερη και έγκυρη ενημέρωσή τους.

Από την Γραμματεία

Διαβάστηκε 934 φορές