Άννα Λαγαρία

Παρακαλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που προτίθενται να εξεταστούν στο μάθημα της Λιμνολογίας κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2020, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο e-mail της διδάσκουσας (Α. Λαγαρία, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 26/5/2020.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:21

Δήλωση για την εξέταση 'Θαλάσσια Βιολογία'

Η συμμετοχή των φοιτητών στην εξέταση της ΄Θαλάσσιας Βιολογίας' του Σεπτέμβρη 2019 ,πρέπει να δηλωθεί με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι 5/9

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:15

Δήλωση για την εξέταση 'Θαλάσσια Βιολογία'

Για την συμμετοχή στην εξέταση της 'Θαλάσσιας Βιολογίας΄ του Σεπτέμβρη 2019 πρέπει να γίνει δήλωση με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι 5/9.

Το μάθημα των υδρόβιων μικροοργανισμών δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Αυριο, εκτός απροόπτου, θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.