Ιωάννη Λεονάρδο

Τα μαθήματα Λιμναία και Ποτάμια οικοσυστήματα  του χειμερινού εξαμήνου και Θαλάσσια Βιολογία του εαρινού εξαμήνου επρόκειτο να διδαχθούν το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μετά απο πρόσληψη διδάσκοντα . Οι διαδικασίες έγιναν κανονικά, επιλέχθηκε  διδάσκων. Ωστόσο,  όταν κλήθηκε να αναλάβει δήλωσε κώλημα και παραιτήθηκε. Το τμήμα προχώρησε άμεσα στην επαναπροκύρηξη της θέσης. Η διαδικασία δυστυχώς όμως αργεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό δημιουργεί τυπικές δυσκολίες όσο αφορά την ολοκλήρωση του μαθήματος του χειμερινού εξαμήνου.

Η λύση η οποία προτάθηκε  και επιλέχθηκε είναι να διδαχθούν και τα δυο μαθήματα (Λιμναία και ποτάμια οικοσυστήματα και Θαλάσσια Βιολογία) στο εαρινό εξάμηνο. Ωστόσο, για να διευκολυνθούν οι φοιτητές που θα θέλουν να παρακολουθήσουν και τα δυο μαθήματα θα βρεθούν εναλακτικές λύσεις ώστε να μην έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας στο εαρινό εξάμηνο. 

Οι διαλέξεις του μαθήματος Ζωολογία θα αρχίσουν απο την Πέμπτη 7/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων. Για την παρακολούθηση των διαλέξεων ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως έχουν ανακοινωθεί. 

Αφορά τους φοιτητές που το προηγούμενο Ακαδημαϊκό έτος (2020-21) βρίσκονταν στο 2ο έτος. 

Οι φοιτητές που το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος διδάχθηκαν το μάθημα της Ζωολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία εργαστηριακές ασκήσεις που το προηγούμενο έτος διδάχθηκαν διαδικτυακά. Οι παρακολούθηση των ασκήσεων δεν έχει σχέση με την επιτυχή ή μη παρακολούθηση του μαθήματος και είναι προαιρετική. 

Οι ασκήσεις θα γίνουν στη διάρκεια του τρέχοντος εξαμήνου σε ώρες και ημέρες που δεν θα συμπίπτουν με άλλες υποχρεώσεις. Το πρόγραμμα των ασκήσεων θα ανακοινωθεί στο μέλλον

 

Εκ του εργαστηρίου 

Στο πλαίσιο εγκεκριμένων ερευνητικών προγραμμάτων, το εργαστήριο Ζωολογίας πρόκειται να προχωρήσει στην επιλογή και πρόσληψη δυο (2) νέων μεταπτυχιακών φοιτητών. Η μια θέση αφορά την τεχνολογία καινοτόμων ιχθυοτροφών και την αξιοποίησή τους στις υδατοκαλλιέργειες. Η δεύτερη θέση αφορά   σύγχρονες τεχνικές στη μελέτη και προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Οι υποψήφιοι θα πρέπει είναι να διαθέτουν πτυχίο ισότιμο μεταπτυχιακού προγράμματος ή μεταπτυχιακό.  Τα προγράμματα παρέχουν και δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους,  είτε επικοινωνώντας  με το εργαστήριο είτε αποστέλλοντας αναλυτικό βιογραφικό στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

εκ του εργαστηρίου 

Οι φοιτητές οι οποίοι πρακολούθησαν το μάθημα του εαρινού εξαμήνου 2020, "Υδατοκαλλιέργειες"  θα παρακολουθήσουν τον κύκλο των εργαστηριακών ασκήσεων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2020. 

Το πρόγραμμα των ασκήσεων, οι υποχρεώσεις και τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης θα ανακοινωθούν πριν απο τον κύκλο των εργαστηριακών ασκήσεων. 

 

εκ του εργαστηρίου 

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 17:43

Εξετάσεις Μαθήματος Ζωολογία

Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα της Ζωολογίας στις 9/9/2020 θα πρέπει να δηλώσουν στην σχετική πλατφόρμα του MSTeams τη συμμετοχη τους, μέχρι τις 6/9/2020. Μετά την πάροδο αυτής της ημερομηνίας, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους

Για τη θεωρία του μαθήματος ο κωδικός συμμετοχής είναι:  93qwpx2

Για το εργαστήριο του μαθήματος ο κωδικός συμμετοχής είναι: bl589g8

Στη συνέχεια θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις στη σελίδα του μαθήματος στο e-cource. 

 

καλή επιτυχία 

 

εκ του εργαστηρίου 

 

 

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 18:25

εξετάσεις του μαθήματος Ζωολογία

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές πρόκειται να εξεταστούν στο μάθημα "Ζωολογία" την Πέμπτη 18/6/2020, να εγγραφούν στην ομάδα του μαθήματος στο Microsoft Teams. 

Ο κωδικός της ομάδας για τη θεωρία του μαθήματος είναι : 99kqnrl, ενώ ο κωδικός για το εργαστήριο (για όσους φυσικά οφείλουν το εργαστήριο) είναι : ijpxu3g   μέχρι την Τετάρτη 17/6/2020.  
Για να πιστοποιηθείτε στη χρήση της εφαρμογής MS Teams θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ιδρυματικό σας email (bl0****@uoi.gr).

Λεπτομέρειες για την εξέταση θα βρείτε στο e-course του μαθήματος.

Ι.Λεονάρδος 

 

Παρακαλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που προτίθενται να εξεταστούν στο μάθημα της Ζωολογίας κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2020, να δηλώσουν την  συμμετοχή τους στο mail  του υπεύθυνου του μαθήματος (Ι. Λεονάρδος , mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Η δήλωση θα εξυπηρετήσει στην επιλογή του τρόπου εξέτασης (π.χ. προφορικά, χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας κ.λ.π.). Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν (μέχρι την Τετάρτη  20/5/2020)

Εκ του εργαστηρίου.  

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 17:32

Εξετάσεις Εργαστηριού Ζωολογίας

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Ζωολογίας για τους δευτεροετείς φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα θα γίνουν της Πέμπτη 9/1/2020 στο χώρο του εργαστηρίου. Οι ώρες εξέτασης θα είναι : 

Ομάδα 1 : 12 π.μ.

Ομάδα 2:  13 μ.μ.

Ομάδα 3 : 14 μ.μ.

Ομάδα 4: 15 μ.μ.

 

εκ του εργαστηρίου 

 

Στα πλαίσια υλοποίησης των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος Ζωολογία, εκτός της προγραμματισμένων ωρών θα πραγματοποιηούνται και έκτακτες ασκήσεις  κάθε Παρασκευή. Αρχής γενομένης απο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου,  όπου οι ομάδες 2η (9-12 π.μ.) και 4η (12-15 μμ) θα ασκηθούν σε καρκινοειδή και εχινόδερμα. Την ερχόμενη Παρασκευή τις ίδες ώρες θα ασκηθούν κατά σειρά οι ομάδες 1η και 3η. Η σειρά αυτή θα τηρηθεί μέχρι το πέρας των ασκήσεων (20/12). 

εκ του εργαστηρίου

Σελίδα 1 από 5