Γραμματεία

Καθώς τα μαθήματα αυτό το εξάμηνο διδάχθηκαν με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν, είναι προτιμότερο η αξιολόγηση να γίνει από φοιτητές που τα διδάχθηκαν αυτό το εξάμηνο διαδικτυακά μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης των μαθημάτων που έχετε δηλώσει για το εαρινό εξάμηνο 2019-20, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 Μαΐου 2020 – 8 Ιουνίου 2020. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρετε τις εντυπώσεις σας από τον τρόπο διδασκαλίας αυτό το εξάμηνο, αναφέροντας ποιες διαδικτυακές τεχνικές τους φάνηκαν χρήσιμες και ποιες θεωρούν πως θα ήταν χρήσιμο να διατηρηθούν και στο μέλλον, σε συνδυασμό με τη δια ζώσης εκπαίδευση.

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο με τις οδηγίες, όπου αφορά την αξιολόγηση των μαθημάτων  του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εξέτασης των μαθημάτων στo συνημμένo αρχείo.

Πληροφορίες για την διαδικασία των εξετάσεων θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

 

Οι 5ετείς φοιτητές που πραγματοποιούν Διπλωματικές Εργασίες μπορούν να επανέλθουν στα ερευνητικά εργαστήρια από τις25/05/2020 !!!

Σημαντικό: Προτείνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να έρθουν στα Ιωάννινα από άλλους νομούς, να αυτοπεριοριστούν στις οικίες τους για μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα πειράματα.

Για την ακριβή ημερομηνία επανεκκίνησης και την πειραματική πορεία της Διπλωματικής θα πρέπει οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο του Εργαστηρίου.

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ τΒΕΤ

Παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο που αφορά την διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου.

Δευτέρα 17/2/2020 και ώρα 18:00

Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Πανεπιστημίου

Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

 

 

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές μας, ότι μέχρι 19 Ιανουαρίου 2020 θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στο online ερωτηματολόγιο, το οποίο έχει στόχο να μελετήσει την ποιότητα του κάθε μαθήματος.

Στο ερωτηματολόγιο μπορείτε να απαντήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό ή τον Η/Υ σας.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο σύνδεσμο https://classweb.uoi.gr στον οποίο έχετε πρόσβαση εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια επιλέγετε το μενού «Αξιολόγηση» το οποίο  σας  παραπέμπει στα διαθέσιμα προς αξιολόγηση μαθήματα σας.

Η συμμετοχή και ανατροφοδότηση από όλους σας είναι απαραίτητη ώστε να γίνουν βελτιώσεις όπου χρειάζεται.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:36

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ενεργές προκηρύξεις υποτροφιών του Ιδρύματος Μποδοσάκη για το ακαδ. έτος 2020-2021 στο σχετικό σύνδεσμο https://www.bodossaki.gr/protovoulies/ypotrofies/.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 

Αγαπητοί φοιτητές,

σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία νέας ενότητας στο site μας,

Σπουδές/Υποστήριξη Φοιτητών (http://bat.uoi.gr/studies/undergraduate-studies/student-support-menu)

όπου μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. 

 

Καλείσθε να αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα ενημέρωσης  και εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε,

και ειδικότερα να έρθετε σε επαφή με τους συμβούλους σπουδών σας όποτε το χρειάζεστε. 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

Παρακαλούμε δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία για αναλυτική ενημέρωση.

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:33

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ_Γ. Κολιός

Το Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής οργανώνει την Πέμπτη 7/11/2019 και ώρα 2μμ, ομιλία του Καθηγητή Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, κ. Γεωργίου Κολιού.

Το θέμα της ομιλίας είναι: «Η συστημική βιοπληροφορική στην επανατοποθέτηση φαρμάκων και τον προσδιορισμό νέων φαρμακευτικών στόχων».

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την επισυναπτόμενη ανακοίνωση. 

 

Σελίδα 1 από 18