Αλέξανδρο Δευτεραίο

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 14:53

Πρόγραμμα σπουδών 2017-2018

Μπορείτε να βρίσκετε το Πρόγραμμα σπουδών 2017-2018 κάτω από το μενού "ΣΠΟΥΔΕΣ" -> Πρόγραμμα σπουδών 2017-2018 στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bat.uoi.gr/studies/undergraduate-studies/2017-10-02-11-43-31

Καλούνται οι φοιτητές, οι οποίοι υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο Τμήμα μας, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους και να τους δοθεί πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Τμήματος , να προσέλθουν στην Γραμματεία στο διάστημα από Δευτέρα 25/9/2017 έως Πέμπτη 5/10/2017 και ώρες 10:00-13.00 έχοντας μαζί τους τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 1. Την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς και απλή φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους αντίστοιχα,
 2. Τυπωμένη και υπογραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής τους στο τμήμα (που υπέβαλαν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου παιδείας, έρευνας και θρησκευμάτων), στην οποία θα φαίνεται και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και
 3. Μία (1) φωτογραφία (ταυτότητας).

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για δωρεάν σίτιση θα πρέπει να καταθέσουν και εκκαθαριστικό της εφορίας.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.
Με τον “κωδικό πρόσβασης” μπορείτε να μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα στα εξής web site:
1) Δήλωση μαθημάτων στην αρχή κάθε εξαμήνου: https://cronos.cronos.cc.uoi.gr
2) Έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ): https://academicid.minedu.gov.gr
3) Δήλωση συγγραμμάτων: http://eudoxus.gr/

Οι κωδικοί είναι αυστηρώς προσωπικοί και χορηγούνται αποκλειστικά και μόνον στον φοιτητή. Για εξαιρετικούς λόγους, που καθιστούν αδύνατη την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου, είναι δυνατή η αποστολή στη Γραμματεία του Τμήματος αίτησης για τη χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών και κωδικών πρόσβασης. Η αίτηση πρέπει να φέρει υποχρεωτικά βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του αιτούντος από αρμόδια αρχή (Αστυνομία, Κ.Ε.Π.), να συνοδεύεται από επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και να αναγράφει σαφώς τον τρόπο παραλαβής των δικαιολογητικών (απλό ταχυδρομείο ή courier με χρέωση παραλήπτη).

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα αρχίζουνε την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 σύμφωνα με το πρόγραμμα:
Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου

Εδώ μπορείτε να βρείτε επισυναπτόμενη την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για την χορήγηση του Στεγαστικού Επιδόματος για το ακαδ. έτος 2016-17 (Προσοχή!!! ΜΟΝΟ για την επίδοση των μαθημάτων του ακαδ. έτους 2015-2016).

Οι αιτήσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω TAXISNET με τους κωδικούς του δικαιούχου (γονέα ή φοιτητή) οι οποίοι έχουν δοθεί από την ΑΑΔΕ.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν στο διάστημα από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 εδώ:

https://stegastiko.minedu.gov.gr

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 10:57

Ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2017 - 2018

Βρείτε το ακαδημαϊκό ημερολόγιο για την περίοδο 2017 - 2018 στον παρακάτω σύνδεσμό:

Ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2017 - 2018

Για την ενημέρωση όλων των φοιτητών παρακαλούμε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος για περισσότερες πληροφορίες: http://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/politismos/kamerata/

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε με προσοχή τα στοιχεία της φόρμας που θα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί. Η καταγραφή των στοιχείων αφορά τους φοιτητές που έχουν φτάσει στο στάδιο παρουσίασης της Διπλωματικής τους Εργασίας.

Η καταγραφή, αυτή, γίνεται για στατιστικούς λόγους, για ενημέρωση των μελών ΔΕΠ καθώς και για την διευκόλυνση της γραμματείας στην έκδοση του πτυχίου σας.

Καταγραφή των υπο παρουσίαση Διπλωματικών Εργασιών

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ
των προθεσμιών για την υποβολή εργασιών για τα βραβεία του Ιδρύματος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.

(συνημμένο αρχείο)

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 10:01

Νέο κτίριο ΒΕΤ

 

pinakida

BET New building 2

Ανακοινώνεται πως κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2015-2016) αναμένεται η ολοκλήρωση και παράδοση του νέου κτιρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών. Το κτίριο είναι συνολικής επιφάνειας 3.500 τμ και βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Διοίκησης (Μεταβατικό). Περιλαμβάνει 8 χώρους φοιτητικών εργαστηρίων και 4 αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και 2 αίθουσες βαρέων οργάνων. Σημειώνεται δε πως ο πάγιος και επιστημονικός εξοπλισμός του κτιρίου θα φτάσει το ποσό των 2.350.000€.

BET NEW Building interior 1 BET New building interior 2

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ
ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 18/03/2010, και σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προτάθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου η κατά προτεραιότητα χρηματοδότηση της 4ης εφαρμογής του Πολυδύναμου Κτηρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών. Τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε την απόφαση χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του κτηρίου, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου 2016 μετά την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών, επετεύχθη η προσωρινή παραλαβή του κτηρίου. Τον Ιούλιο του 2016 εγκαταστάθηκε ο πάγιος εξοπλισμός στο κτήριο και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, ξεκίνησαν τα μαθήματα και τα εργαστήρια του Τμήματος.

Η συνολική έκταση του Κτηρίου ανέρχεται σε 3.750 τ.μ. και περιλαμβάνει:
Οκτώ εργαστήρια:

 • Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας
 • Βιολογίας και Μικροβιολογίας
 • Βοτανικής και Υδροβιολογίας
 • Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας
 • Ανοσολογίας και Αναπτυξιακής Βιολογίας
 • Ζωολογίας και Φυσιολογίας Ζώων
 • Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
 • Οργανικής Χημείας και Φυσικοχημείας

Δύο αίθουσες διδασκαλίας 100 θέσεων
Δύο αίθουσες διδασκαλίας 50 θέσεων
Αίθουσα Οργάνων
Οκτώ γραφεία Καθηγητών και
Σκοτεινό θάλαμο

 

Σελίδα 1 από 2