Αλέξανδρο Δευτεραίο

Βρείτε πληροφορίες στο συνημμένο.

Σας ενημερώνουμε πως το τέλος υποβολής αιτήσεων για το ΔΠΜΣ "Βιο-Ιατρικές και Μοριακές Επιστήμες στη Διάγνωση και Θεραπεία Ασθενειών" , μετά από παράταση 10 ημερών, τελειώνει στις 25 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες στους συνδέσμους:

https://biomedical-sciences.med.duth.gr/

https://www.facebook.com/biomedicalsciencesmaster

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 13:19

Εκδήλωση για τα εμβόλια covid-19

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες βρίσκεται στο youtube στο παρακάτω σύνδεσμο

https://youtu.be/KQiov4qrGn8

Ο σύνδεσμος θα παραμείνει στην αρχική σελίδα του Τμήματος για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (http://gpa.uoi.gr) έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα κατάταξης και επιλογής των φοιτητών του Τμήματος, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά το ακαδ. έτος 2020-2021 (ΠΑ-ΕΣΠΑ-9-2020/5895/16-10-2020).

Τα αποτελέσματα βρίσκονται στην ενότητα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι.>Φοιτητές>Αποτελέσματα» (Link: https://bit.ly/38UxF9k )

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Καλησπέρα σας

Το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος λειτουργεί από το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ερευνητικού Χαρακτήρα (ΠΜΣ-ΕΧ) με τίτλο "Βιοποικιλότητα, Οικοσυστήματα, Περιβαλλοντική Αλλαγή".

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο έτη (4 εξάμηνα) και προσφέρεται δωρεάν, χωρίς τέλη φοίτησης. Οι βασικοί σκοποί του είναι: (α) να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να πραγματοποιήσουν έρευνα σχετική με επείγοντα ζητήματα βιοποικιλότητας, οικολογίας και των ανθρωπογενών πιέσεων και αλλαγών σε αυτά και (β) να τους προετοιμάσει για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

H σχετική προκήρυξη, περαιτέρω πληροφορίες και η Αίτηση μπορούν να αντληθούν από τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.for.ihu.gr/index.php/el/2018-09-17-13-24-53/2018-09-21-14-59-54/260-prokiryksi-plirosis-14-theseon-metaptyxiakon-foititon-trion-sto-pms-viopoikilotita-oikosystimata-perivallontiki-allagi-tou-tmimatos-dasologias-kai-fysikoy-perivallontos-gia-to-akadimaiko-etos-2020-2021

Δείτε την προκήρυξη και την αντίστοιχη αφίσα για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στον 6ο κύκλο του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Βιο-ιατρικές και μοριακές επιστήμες στη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών»… σε συνεργασία της Ιατρικής ΔΠΘ και του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ (πρώην Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙΘ)…

Έναρξη υποβολής δικαιολογητικών: Από 1η Νοεμβρίου 2020

Λήξη υποβολής: 15 Φεβρουαρίου 2021

Έναρξη μαθημάτων: Τέλη Φεβρουαρίου-Αρχές Μαρτίου 2021

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 13:18

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Δείτε συνημμένα την πρόσκληση ενφιαφέροντος για την πρόσληψη συμβασιούχου διδάκτορα για τις ανάγκες των μαθημάτων:

  • Ανατομία και Μορφολογία Φυτών
  • Φυσιολογία φυτών

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα επιλογής που δέχονται περιορισμένο αριθμό φοιτητών καθώςκαι τα κριτήρια επιλογής αυτών βρίσκονται σε αυτό το σύνδεσμο

Δειτε στα συνημμένα την ανακοίωνση

Σελίδα 1 από 2