Αλέξανδρο Δευτεραίο

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10πμ θα πραγματοποιηθεί παρουρίαση πτυχιακής εργασίας από το κ. Αλέξανδρο Παΐλα με θέμα: "Επιδιόρθωση δίκλωνων θραύσεων στο γενετικό υλικό ωοκυττάρων ποντικού και ανθρώπου"

Την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε ακολουθόντας αυτό τον σύνδεσμο: https://meet.google.com/hdk-oimm-idh

Η Διδασκαλία του μαθήματος «Ηθολογία - Βιολογία»  θα γίνεται από 21/10  εξ αποστάσεως μέσω του MS TEAMS σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα κάθε Τετάρτη 14:00 - 15:00 και συγκεκριμένα στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΒΕΤ ΗΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ,  με Κωδικό Πρόσβασης : kn76wey

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 19/10/2020 η υποβολή αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021.

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο 26510-07526 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

--------------------------------------------------------------

Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το ακαδ. Έτος 2020-2021 (Ιούλιος-Αύγουστος 2021) πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 30/10/2020. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί οι Προσκλήσεις για τη χορήγηση υποτροφιών σε Υποψήφιους Διδάκτορες και Μεταδιδάκτορες από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα έχουν αναρτηθεί οι Προσκλήσεις: 

  1. Χορήγησης Υποτροφιών Υποψηφίων Διδακτόρων 2021, με αριθμό πρωτοκόλλου 37077/16-10-2020
  2. Χορήγησης Υποτροφιών Μεταδιδακτόρων 2021, με αριθμό πρωτοκόλλου 37105/16-10-2020.

Συνημμένα θα βρείτε τις προσκλήσεις και τις αιτήσεις

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 13:18

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Δείτε συνημμένα την πρόσκληση ενφιαφέροντος για την πρόσληψη συμβασιούχου διδάκτορα για τις ανάγκες των μαθημάτων:

  • Ανατομία και Μορφολογία Φυτών
  • Φυσιολογία φυτών

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα επιλογής που δέχονται περιορισμένο αριθμό φοιτητών καθώςκαι τα κριτήρια επιλογής αυτών βρίσκονται σε αυτό το σύνδεσμο

Δειτε στα συνημμένα την ανακοίωνση

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 12:07

Post-doctoral position BRFAA

Δείτε στα συνημμένα την αίτηση ενδιαφέροντος

Σελίδα 1 από 2