Ειρήνη Κωστή

Σας ενημερώνουμε για την ανάρτηση της 1ης Πρόσκλησης του προγράμματος Ακαδημαϊκής Εμπειρίας 2022 - 2023. Η πρόσκληση (38599/2022) έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-erevniton/6638-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-38599-2022.

 

 

 

Διδ. Γκωλέτσης Γιώργος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διδ. Χρυσανθοπούλου Ξένια, xchrysanthopoulou@uoi.gr

 

Ιωάννινα 2/3/2022

 

  • Το μάθημα «Ειδικά Θέματα Επιχειρηματικότητας Για Μη Οικονομολόγους» ξεκίνησε και απαιτεί απαιτεί από την πλευρά των φοιτητών να φτιάξουν ομάδες από 3-5 φοιτητές με σκοπό να συντάξουν και να παρουσιάσουν ένα Eπιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan) για την επιχειρηματική ιδέα που έχουν.
  • Η επόμενη συνάντηση θα γίνει Παρασκευή 11/3/2022 και ώρα 1μμ στο γραφείο «Πολλαπλών Χρήσεων» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Στην συνάντηση αυτή οι φοιτητές θα  δηλώσουν τις ομάδες των φοιτητών καθώς και το πιθανό θέμα/ιδέα του Επιχειρηματικού Σχεδίου
  • Καθόλη την διάρκεια του εξαμήνου, οι φοιτητές θα συζητούν την πρόοδο της επιχειρηματικής τους ιδέας με τους διδάσκοντες σε προκαθορισμένες συναντήσεις βάση χρονοδιαγράμματος
  • Η δήλωση των ομάδων είναι υποχρεωτική.

 

 

Το μάθημα "Ακαδημαϊκά Αγγλικά για Βιοεπιστήμονες" δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου λόγω σοβαρού κωλύματος της διδάσκουσας. Θα ανακοινωθεί σύντομα η αναπλήρωση του μαθήματος και η έναρξη του πρώτου μαθήματος για το εαρινό εξάμηνο.
 
Η διδάσκουσα
Μάρθα Λαμπροπούλου
 
 
Τα μαθήματα "Ο κόσμος του RNA" και "Βιολογία του καρκίνου" θα ξεκινήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 "Ο κόσμος του RNA" τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 και η "Βιολογία του καρκίνου" την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00. 
 
Η διδάσκουσα
Ρουπακιά Ευγενία
Σελίδα 1 από 2